Picknicktafel Op Gras

Published Jun 05, 22
8 min read

Picknicktafel kopen

Picknicktafel gezocht? Onze houten picknicktafel voor 6 personen van Agad is perfect voor barbecues en picknicks in de tuin. Klassiek en eenvoudig van ontwerp, deze picknicktafel voegt een traditionele flair toe aan je buitenruimte, ideaal om het gezin samen te brengen. Houten picknicktafels zijn er voor in elke tuin. Een picknicktafel is de perfecte aanvulling op elke gezinstuin. Waar je je picknicktafel ook voor wilt hebben, we hebben vast wel een ontwerp dat je mooi vindt. Geniet van die klassieke buitencafé-ervaring in het comfort van je eigen tuin. Ga elke dag op vakantie met uw eigen eethoek in de buitenlucht. Nodig vrienden en familie uit voor afternoontea of barbecues. Of ga gewoon lekker liggen, ontspan en geniet van het uitzicht over uw eigen stukje paradijs.

Kies een tuin picknicktafel die bij uw stijl past

Kies uit onze klassieke landelijke picknicktafels, onze eigentijdse tafels in pubstijl en de meer gezellige vierkante ontwerpen. Rond, vierkant, rechthoekig, met aangebouwde stoelen of losse banken, met rugleuningen voor extra comfort of zonder voor meer flexibiliteit, kies het ontwerp dat het beste bij u past. Dus wat de stijl van uw tuin ook is, wat is een beter excuus om die barbecue in actie te laten komen en buiten te dineren met uw vrienden en familie dan uw eigen picknicktafel en bankstel te hebben? We hebben opties in verschillende maten, zitconfiguraties en voor verschillende budgetten. Of voor iets anders, overweeg dan ons assortiment tuinmeubelen met stalen frame voor onverslaanbare duurzaamheid en een geweldig uiterlijk.

Picknicktafels van hoge kwaliteit, gemaakt om lang mee te gaan

Hier bij E-Woodproducts maken we al onze eigen producten, wat betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat elk meubel dat onze werkplaats verlaat, voldoet aan onze veeleisende normen voor kwaliteit en vakmanschap. Door onze producten rechtstreeks in de detailhandel te verkopen, kunnen we ook de kosten verlagen, zodat we onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. De waarde van een product dat lang meegaat, kan niet worden onderschat. Daarom is ons hele assortiment picknicktafels en banken voor de tuin gemaakt van geïmpregneerd hout. De behandeling beschermt uw meubels tot 15 jaar tegen de elementen, rot en schimmels, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw tafel jarenlang robuust, sterk en stijlvol zal blijven. Onze beschermende behandelingen zijn op waterbasis, milieuvriendelijk en betekenen dat onze producten veilig zijn voor gezinnen om te gebruiken. In al onze producten gebruiken we alleen FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Als u op zoek bent naar picknickbanken voor in de tuin die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, neem dan een kijkje in ons assortiment tuinmeubelen voor kinderen voor kleinere producten die volgens dezelfde hoge normen zijn gebouwd.

Hoes Picknicktafel

Teak is een hardhoutsoort die van nature een hoog oliegehalte bevat, waarmee het hout wordt beschermd tegen infecties en aantasting. Je kunt teakhout dan ook heel goed onbehandeld buiten laten staan. Het zal echter na verloop van tijd grijs gaan verkleuren en kan haarscheurtjes gaan vertonen. Deze zijn echter eenvoudig weg te werken door het hout licht op te schuren.

Teakhout heeft van nature een hoog oliegehalte, wat het hout beschermt tegen de verschillende weersinvloeden in ons klimaat. Het hout is door de vettige structuur voldoende beschermd tegen het weer, maar zal wel onder inwerking van het zonlicht naar verloop van tijd verkleuren naar zilvergrijs, wat juist erg mooi kan zijn. picknicktafel peuter.

Om het schoon te houden zijn er speciale teakreinigers in de handel, maar over het algemeen kun je het hout met lauw water en een sopje van groene zeep en soda afnemen, wat allebei natuurlijke producten zijn die biologisch afbreekbaar zijn. Eventueel kun je daarbij een zachte of harde borstel gebruiken om het hout schoon te maken.

Steigerhout Een andere naam van hout die je veel tegenkomt voor gebruik in tuinsets is steigerhout. Dit is in feite geen aparte houtsoort, maar is een robuuste soort vurenhout (zachthout). Het is oorspronkelijk een hergebruikte soort hout, die eerder is toegepast in de bouw voor steigers. Doordat hier tijdens de bouw veel cementresten op zjn gemorst is het hout al geïmpregneerd en is het beter bestand tegen zware weersomstandigheden.

Tegenwoordig wordt er echter ook gewoon vurenhout gebruikt wat door middel van een greywash het uiterlijk heeft van steigerhout, maar in feite dus nieuwe planken zijn - Houten Tuinmeubelen kopen? E-Woodproducts. Deze hebben dan ook niet de duurzaamheid die echt gerecycled steigerhout wel heeft. In tegenstelling tot hardhoutsoorten zal steigerhout vaak in planken van verschillende diktes worden gebruikt en geen perfect uiterlijk hebben vanwege de vele haarscheurtjes, wat een tuinset of loungeset van dit hout juist veel karakter kan geven door de robuuste en unieke uitstraling.

Picknicktafel Hout - E-woodproducts

Daarnaast is het aanbevolen om steigerhouten tuinmeubelen in de winter binnen te zetten. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt geadviseerd ze af te dekken met een beschermhoes en te zorgen dat ze niet direct op de grond staan, door bijvoorbeeld rubberen noppen aan de onderkant te bevestigen. Onderhoud hardhout in het algemeen Over het algemeen kun je alle hardhoutsoorten reinigen met lauw water en groene zeep en dien je agressieve schoonmaakmiddelen of hogedruk te vermijden (lounge tuinmeubelen).

Je dient dit twee tot vier keer per jaar te doen afhankelijk van het type hardhout. Haarscheurtjes zijn in principe niet te vermijden als het hout langdurig buiten staat vanwege temperatuurschommelingen en vocht, maar periodiek oliën of beitsen zal het hout hier wel goed tegen beschermen. Meestal kun je deze kleine scheurtjes echter eenvoudig wegwerken met houtlijm en wat schuurpapier.

01 September 2021Er is tegenwoordig zoveel keuze uit soorten tuinmeubelen en de materialen waar ze van zijn gemaakt. Kies je voor onderhoudsvriendelijk, juist een natuurlijk materiaal die je moet behandelen of stoer aluminium? Wij hebben een aantal materialen van onze tuinmeubelen op een rij gezet en de tips voor het onderhoud hiervan.

Hoe je het beste je tuinmeubelen kunt onderhouden is vooral afhankelijk van welk materiaal het gemaakt is. Hieronder een aantal voorbeelden van onze materialen. Moderne wicker tuinmeubelen, Wicker is en blijft een zeer populair materiaal voor tuinmeubelen, niet alleen omdat het modern oogt maar ook omdat het weinig onderhoud nodig heeft - Picknicktafel kopen West-Vlaanderen - E-Woodproducts.Mocht de aanslag nou niet schoon te krijgen zijn met alleen lauw water raden wij je aan om een beetje groene zeep te gebruiken. Gebruik nooit een schoonmaakmiddel dat bleek bevat want dit soort middelen kunnen de kleur en structuur van jouw tuinmeubel aantasten. picknicktafel stalen frame. Onderhoud van teakhouten meubelen, Teakhout is een prachtig natuurlijk materiaal dat elke tuin en terras meteen een warme sfeer geven.

Picknicktafel Duurzaam

Voor teakhouten tuinmeubelen is het belangrijk om deze één tot twee keer per jaar te onderhouden met een speciale teakolie. Doe je dit niet dan is het mogelijk dat er schimmel op het hout komt door de vocht. Maak je teakhouten tuinmeubelen goed schoon en zet het daarna in de olie zodat je tuinset er weer tegenaan kan! Onderhoudsvriendelijk polywood, Een materiaal dat bovenaan ons lijstje staat als favoriet is polywood. Koop je picknicktafels online bij E-Woodproducts.Voor onze polywood tuintafels raden we altijd aan om ook een Bobbin te gebruiken in combinatie met onze beschermhoezen. Op deze manier kan de tuintafel altijd goed luchten. Tuinmeubelen combineren tot een tuinset, Binnen onze tuinmeubelen collectie zijn verschillende materialen met elkaar gemixt om zo tot het beste resultaat te komen. Een moderne picknickbank is veel meer dan alleen een tuintafel met twee tuinbanken aan. De tuintafel en tuinbanken vormen één geheel en zijn ook in die optiek vormgegeven. Daardoor krijg je meteen dat unieke design, waar zoveel mensen helemaal van weg zijn. Bij Exterioo vind je een uitgebreide keuze aan picknicktafels..

05 April 2018 Er worden zeer veel verschillende houtsoorten gebruikt voor tuinbanken. Dit zorgt eigenlijk voor een luxe probleem, welke houtsoort kun je het beste gebruiken voor een tuinbank? Er zijn zeer veel houtsoorten die goed bestand zijn tegen de weersinvloeden zoals we die in dit land kennen. De combinatie van kwaliteit, functionaliteit én natuurlijk de uitstraling zal de keuze bepalen.

De mooiste houten tuinbank maak je natuurlijk zelf (Picknicktafel kopen West-Vlaanderen - E-Woodproducts). Je kunt het ontwerp van de bank volledig afstemmen op jouw wensen en op je beschikbare ruimte. Hout geeft een mooie natuurlijke uitstraling aan je tuinmeubel, is goed te bewerken en te onderhouden, is een duurzaam product en milieuvriendelijk. Welke houtsoorten zijn niet geschikt voor een tuinbank De keuze van het hout speelt natuurlijk een belangrijke rol in je ontwerp.

Het is niet verstandig om voor houtsoorten als MDF, spaanplaat of de binnenhuis versie van multiplex te kiezen. Deze houtsoorten zijn niet geschikt voor een tuinbank. Er zijn nog genoeg houtsoorten waaruit je wél kunt kiezen. Hiervoor kun je hout uit diverse windstreken gebruiken. In het onderstaande overzicht noemen we een paar uitstekende opties waaruit je kunt kiezen.

Witte Picknicktafel

Op deze manier kun je de levensduur van je tuinbank aanzienlijk verlengen (Houten tuinmeubelen beitsen doe je zo!). Om lang van je tuinbank gebruik te kunnen maken moet je dit eigenlijk wel een of twee keer per jaar uitvoeren. Hoe bouw je een tuinbank? Bekijk het hier: Beste hout voor tuinbanken Afrormosia behoort zeker in het rijtje van het beste hout voor tuinbanken.

Als je voor deze houtsoort kiest, is het belangrijk om te kiezen voor het Afrormosia hout dat voorzien is van een CITES keurmerk. Dit is belangrijk omdat deze houtsoort ook veel illegaal gekapt wordt en hierdoor met uitsterven bedreigd wordt. Het is een massieve houtsoort die sterk lijkt op teak.Het hout is zeer goed te bewerken. Het Afrormosia scheurt niet bij veel vocht, dit maakt deze houtsoort erg geschikt voor buitengebruik. Het hout valt ook in een uitstekende duurzaamheidsklasse en kan (bij regelmatig onderhoud) tientallen jaren mee gaan. Het verschil van Afrormosia met Balau of Bankirai hout is het onderhoud.

Eiken gebruiken voor een tuinbank Als je de voorkeur hebt voor hout van dichter bij huis, kun je er absoluut voor kiezen om eiken te gebruiken voor een tuinbank. Deze houtsoort is vooral onderscheidend in kleur. Eiken heeft immers een geel tot goudbruine tint. De duurzaamheid van eiken is uitstekend, mits de houtsoort regelmatig onderhouden wordt - Lage prijs houten tuinmeubelen.

Dit geeft een natuurlijk karakter aan het hout, maar als je dit niet wilt zul je de eiken tuinbank moeten afdekken. Je kunt de verkleuring voorkomen door het hout te behandelen met middelen als beits. Eikenhout is goed te bewerken en hierdoor uitstekend geschikt om te gebruiken als je een tuinbank wilt maken.

Smoby Picknicktafel

Deze houtsoort heeft een lichtbruine kleur waarin een groene glans zichtbaar is. Picknicktafel kopen Nederland E-Woodproducts. Het is een zeer duurzame houtsoort. Het is echter wel goed om rekening te houden met het feit dat Robinia licht zal vervormen als het snel opdroogt. Het hout is goed om te bewerken, al moet je wél rekening houden met verkleuring als je ijzer, koper of messing in je tuinbank verwerkt.Ook dit hout is uitstekend om te gebruiken voor het maken van een tuinbank én komt veelvuldig in Europa voor. De Tamme Kastanje heeft licht hout dat een frisse tint heeft die ergens tussen geel en bruin in valt. Kastanje is een duurzame houtsoort. Het hout droogt langzaam, waardoor er slechts een kleine kans op scheuren is, echter is er wél kans op vervorming van nat Kastanje hout.

Tamme Kastanje is goed te bewerken, alleen is het belangrijk om het hout na de bewerking te behandelen om de oorspronkelijke kleur vast te houden. Een elegante en stijlvolle tuinbank maken Als je een elegante en stijlvolle tuinbank wilt maken kun je kiezen voor een houtsoort als Jatoba. Bestel eenvoudig online een picknicktafel bij E-Woodproducts. Dit is een houtsoort uit Zuid-Amerika met een oranje rode tot roodbruine kleurstelling.

Bekroond designicoon

Hopper is een meer functionele oplossing voor een klassiek concept: de picknicktafel. De gebogen beenfunctie elimineert het lastige straddle van klimmen over de banken. Aluminium of stalen poten in combinatie met hardhout van klasse I zorgen voor een lange levensduur van het materiaal, terwijl de aangebouwde banken te allen tijde een strakke esthetiek bieden. Als u de voorkeur geeft aan een picknicktafels uit één materiaal, kunt u kiezen voor Hopper picknick AA , onze All Aluminium-versie. We hebben een uitgebreid assortiment picknicktafels en picknickbanken, voor ieder wat wils en voor ieders budget. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit, vooral de prachtige hardhouten modellen picknicktafels en banken. Met druk geïmpregneerde picknickbanken zijn gemaakt van zacht hout zoals grenen en zijn behandeld met een conserveringsmiddel dat jarenlang meegaat. Op uw picknickbanken van E-Woodproducts mag u zeker vijftien jaar geen rot verwachten. Het hardhouten assortiment picknicktafels is van duurzame oorsprong. Hardhout als inherente eigenschappen waardoor het zeer goed bestand is tegen rot en bederf. Wij zijn een verantwoorde leverancier en is FSC en gereguleerd voor haar hout.

FSC ® Picknickbanken, tuinbanken, enzovoort!

Wanneer u bij E-woodproducts een FSC-product koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste E-woodproducten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt. FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen.

Gebruik van kwaliteitsvolle materialen en service

Ons team streeft er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met materialen van de beste kwaliteit en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering en een goede after-service erg belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden. Ben je toch ietwat ongeduldig? Bezoek dan de pagina koopadvies. Hier geven een overzicht van meest gestelde vragen. Heb je eerder een specifiek vraag, dan verwijzen we door naar onze contactpagina.

Navigation

Home

Latest Posts

Veranda Zweeds Rabat

Published Jan 19, 23
10 min read

Atlas Copco

Published Jan 19, 23
10 min read

Predallen

Published Jan 14, 23
3 min read