E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België en biedt u een ruime keuze aan producten, in verschillende kleuren, afmetingen en prijzen.

Tips & Tricks Voor Je Tuin En Terras - E-woodproducts.be

Published Feb 18, 22
6 min read

Picknicktafels nodig?

E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België en biedt u een ruime keuze aan producten, in verschillende kleuren, afmetingen en prijzen.  Bent u een particulier, een bedrijf, een school of een overheidsinstelling? Dan zit je hier goed! Een picknicktafel van E-woodproducts is  gemaakt van robuuste en duurzame materialen. Door het eenvoudige onderhoud blijven ze lang mooi en kunnen ze voor iedere buitenactiviteit ingezet worden. De producten zijn ontworpen voor gebruik in parken, recreatieterreinen en bedrijven. Ze zijn allemaal specifiek ontworpen voor intensief gebruik. In totaal vindt u meer dan 3000 artikelen te koop bij E-woodproducts.be

Tips Voor Het Versieren Van Een Plastic Picknicktafel - E-woodproducts.be

E-Woodproducts dé webshop voor de perfecte  Picknicktafel

Dit geeft een hele speelse uitstraling. Je kunt hoogteverschillen aanbrengen door bomen, hagen, bloemen en planten. Je kunt bomen en planten snoeien, maar juist ook hele hoge bomen zorgen voor een speels effect. Voordat je begint met planten raad ik je aan om een goed beplantingsplan te maken. 19. Onderhoudsarme tuin, Wil je een tuin onderhoudsarm inrichten? Je zou kunnen kiezen voor kunstgras in plaats van een echt gazon.

Gaat je voorkeur toch uit naar een ‘echt’ gazon? Dan kun het onderhoud van je gazon ook voor een groot gedeelte kunnen laten uitvoeren door een robotmaaier. Die zorgt ervoor dat je gazon netjes is en neemt je het onderhoud uit handen. 20. Verticaal tuinieren, We hebben het hier al eerder over gehad in dit artikel.

Je tuin lijkt dan veel groter en het geeft een speels effect. Verticaal tuinieren kan op veel verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld plantenbakken aan je muur of schutting hangen, maar je kunt ook een hele wand met allerlei verschillende planten bekleden. Je kunt je moestuin zelfs verticaal planten! Lees in dit blog meer over tuin ideeën voor verticaal tuinieren.21.

Tegels geven immers het hitte-eiland effect: tegels nemen warmte op en geven deze warmte pas weer langzaam vrij. Daarnaast denk je misschien dat tegels onderhoudsvrij zijn, maar dat is een fabel. Ook tegels moet je onderhouden - Tuinmeubelen Hout. Een goed ingerichte border kan juist weer heel onderhoudsarm zijn. Ga met een beplantingsplan aan de slag en zorg ervoor dat jij binnen een jaar weinig onderhoud aan je tuin hebt!22.

Als je de voorkeur geeft aan een kleurrijke variant zijn de Yucca, Rodgersia, Acanthus en de Horta prima keuzes. Er zijn veel verschillende manieren om een natuurlijke erfafscheiding te maken - Tuinmeubelen Hout. Gelukkig maar, want elke tuin is weer anders (Tuinhout). Doe tuin ideeën op voor een natuurlijke erfafscheiding in dit artikel. 23.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om laagbloeiende planten als basis voor je border te gebruiken. Dan kun je met opvallende planten en bloemen contrast creëren. Bloemen en andere kleurrijke planten zijn echte eyecatchers bij een groene achtergrond. 24. Terras, Als je een zonaanbidder bent, moet je natuurlijk niet je planten neerzetten op de plek waar je de meeste zon hebt.

Zorg daarnaast ook voor een plek waar je je parasol kan plaatsen, mocht het je wel te warm worden in de zon. Daarnaast is het misschien fijn om ligbedden of een tuinset op het terras te plaatsen, zodat je er ook echt volop gebruik kan maken op de zonnige dagen.

Beste Picknicktafel - E-woodproducts.be

Speelplek met schaduw, Heb je kinderen die graag in de tuin spelen? Let dan op de plaats van de speelplek. Het beste is dus een speelplek met veel schaduw. Je kunt eventueel gebruik maken van een schaduwdoek om dit te realiseren. Daarnaast zijn speelhuisjes ook een goede speelplek voor kinderen.

Neem de speelplek mee in jouw tuinontwerp zodat je niet achteraf nog een schaduwrijke plek moet creëren en dus dingen moet aanpassen. 26. Bloembakken, Het plaatsen van bloembakken is een uitstekende methode om je terras aan te kleden of wat kleur toe te voegen aan schaduwrijke plekken. Veel planten gedijen goed in bloembakken.

Heb je dus een achtertuin vol tegels en wil dat liever niet aanpassen? Dan zijn bloembakken een goede oplossing. Je kunt heel veel verschillende bloembakken in de winkel en online vinden, maar misschien is het nog leuker om deze zelf te maken. Bekijk hier een aantal ideeën voor bloembakken in je tuin.27.

Wil je een warme en fleurige tuin? Kies voor beplanting met warme kleurtinten als geel, roze en oranje. Kleuren als paars en blauw komen minder op je af en zorgen voor een ruimtelijk en rustig gevoel. Nu je weet met welke kleuren je kunt spelen bij het maken van een tuinontwerp of een beplantingsplan, is het misschien ook goed om de hoogtes van de verschillende planten te bepalen.

Houd dit altijd goed in je achterhoofd wanneer je aan de slag gaat met beplanting. 28. Wintergroene erfafscheiding, Zojuist hadden we het al even over een natuurlijke erfafscheiding. Wil je een erfafscheiding die ook in de winter groen blijft? Dan kun je gebruik maken van blokhagen zoals de taxus, laurier, ilex en buxus.

Een natuurlijke erfafscheiding vraagt wel wat onderhoud en het is belangrijk dat je dit goed uitvoert zodat de afscheiding mooi blijft en niet voor overlast zorgt bij de buren. 29. Lichtplan, Je lichtplan vormt een belangrijk onderdeel in het ontwerp van je tuin. Het is belangrijk dat je met betrekking tot je verlichting een goede balans zult vinden tussen functionaliteit én uitstraling.

Voordat je zomaar lampen gaat plaatsen is het wel belangrijk dat je hier goed over nadenkt en je je voorbereid. Sommige lampen zijn namelijk niet geschikt voor buiten, terwijl andere lampen dat wel zijn. Daarnaast zijn er nog een aantal andere dingen waarop je moet letten bij tuinverlichting. In dit artikel vertel ik je hoe je een lichtplan voor je tuin maakt.

Dé Picknicktafel Specialist Van België! - E-woodproducts.be

Tuindecoratie, Je hebt diverse decoratie mogelijkheden om je tuin mooi aan te kleden. Denk aan potten, vazen en beelden, maar ook aan kleedjes en kussentjes op je terras. Wist je bijvoorbeeld dat er ook vloerkleden en kussens zijn die speciaal voor buiten zijn gemaakt. Ze kunnen beter tegen de weersinvloeden die je buiten hebt.

Wanneer je online kijkt zijn er oneindig veel tuindecoraties te vinden. Ik raad je dan ook zeker aan om gewoon eens op internet te kijken om daar tuin ideeën op te doen voor decoratie. 31 (Tuinmeubelen Hout). Grote tegels, Gebruik grote tegels voor het terras om deze een grotere uitstraling te geven en plaats deze wat verder in je tuin als je een wat kleinere tuin hebt.

Maak een tuinontwerp met een combinatie van tegels en beplanting. Een tuin met alleen maar tegels is niet onderhoudsvrij, zoals mensen vaak zeggen. Sterker nog, wanneer je je tegels niet goed onderhoudt worden ze lelijk en zorgen ze juist voor een onverzorgd ogende tuin. In dit artikel leg ik uit hoe je je tegels goed kunt schoonmaken na de winter.

Veiligheid, Doe bij een kindvriendelijke tuin géén concessies met betrekking op de veiligheid. Plaats bijvoorbeeld een hek om de vijver en kies voor rubberen tegels onder de speeltoestellen. Mocht je kind dan vallen, breekt dit de val nog enigzins en zorgt het ervoor dat de huid minder snel beschadigd. Een kindvriendelijke tuin klinkt misschien niet heel stijlvol.

34. Authentieke bestrating, Ben je een liefhebber van authentieke bestrating? Kies dan voor mooie, grote tegels met een grijs, bruin of zwarte kleur, dus tegels met aardetinten. Haal je inspiratie daarnaast ook uit oude steden. Daar heb je ook van die kleine authentieke straatjes met klinkers. Wat voor kleuren zijn die? En kun je dat soort tegels misschien ook in je eigen tuin toepassen.

Eerder schreef ik daar al eens een artikel over die je hier kunt lezen. 36. De kunst van het spiegelen, Bij een klassieke tuinstijl speelt het lijnenspel een belangrijke rol. Hierbij zul je kiezen voor een lijnenspel met een symmetrische indeling, strakke lijnen en een duidelijk middelpunt. Je gebruikt een ‘hartlijn’ om vervolgens de linker- en rechterzijde als symmetrie in te richten.

Navigation

Home

Latest Posts

Windscherm Veranda Horizontaal

Published Sep 20, 22
10 min read

King Picknicktafel

Published Jun 06, 22
8 min read

Picknicktafel Ikea

Published Jun 05, 22
7 min read